Nom comú
Salze daurat
Espècie:
Salix alba subsp. vitellina
Zona climàtica:
Costa
Interior
Muntanya
Ubicació:
Només en zones verdes
Alçada:
Alta (més de 15 m)
Capçada:
Ampla (de 6 a 8 m de diàmetre)
Port:
Gran
Forma:
Ovoïdal
Espai disponible:
A 3,5-4,5 m de l’obstacle
Aplicació:
Zona verda
Tolerància a la sequera:
Sensible
Tipus de fulla:
Caduca
Forma de la fulla:
Simple
Color de la fulla:
Verd clar
Època de floració:
Primavera
Color del fruit:
Blanc
Característiques d’interès:
Canvi estacional del fullatge
Densitat d’ombra:
Mitjana
Creixement:
Ràpid (més 90 cm/any)
Resistència a la calor:
Tolerant
Resistència a les gelades:
Resistent
Resistència a la calç:
Resistent
Proximitat al mar:
Tolerant
Exposició solar:
Sol/semiombra
Tolerància a l’esporga:
Tolerant
Capacitat al·lergènica:
Greu
Sensibilitat a plagues o malures:
És freqüent trobar-hi plagues o malalties
Afectació del paviment:
Important
Capacitat d'invasió:
No
Emissions biogèniques:
No