Nom comú
Acàcia taperera 'Summer Chocolate'
Espècie:
Albizia julibrissin 'Summer Chocolate'
Zona climàtica:
Interior
Costa
Ubicació:
Només en zones verdes
Alçada:
Mitjana (de 6 a 15 m)
Capçada:
Mitjana (de 4 a 6 m de diàmetre)
Port:
Mitjà
Forma:
Estesa
Espai disponible:
A 2,5-3,5 m de l’obstacle
Aplicació:
Zona verda
Tolerància a la sequera:
Resistent
Tipus de fulla:
Caduca
Forma de la fulla:
Composta
Color de la fulla:
Porpra
Època de floració:
Estiu
Color de la flor:
Rosa
Època de fructificació:
Tardor
Color del fruit:
Marró
Característiques d’interès:
Floració remarcable
Densitat d’ombra:
Lleugera
Creixement:
Ràpid (més 90 cm/any)
Resistència a la calor:
Resistent
Resistència a les gelades:
Tolerant
Resistència a la calç:
Resistent
Proximitat al mar:
Tolerant
Exposició solar:
Sol
Tolerància a l’esporga:
Tolerant
Capacitat al·lergènica:
No descrita
Sensibilitat a plagues o malures:
No s’hi solen trobar plagues ni malalties
Afectació del paviment:
Lleu
Capacitat d'invasió:
No
Emissions biogèniques:
No