Acàcia taperera 'Summer Chocolate'

Nom comú

Acàcia taperera 'Summer Chocolate'

Espècie: 
Albizia julibrissin 'Summer Chocolate'
Zona climàtica: 
Interior
Costa
Ubicació: 
Només en zones verdes
Alçada: 
Mitjana (de 6 a 15 m)
Capçada: 
Mitjana (de 4 a 6 m de diàmetre)
Port: 
Mitjà
Forma: 
Estesa
Espai disponible: 
A 2,5-3,5 m de l’obstacle
Aplicació: 
Zona verda
Tolerància a la sequera: 
Resistent
Tipus de fulla: 
Caduca
Forma de la fulla: 
Composta
Color de la fulla: 
Porpra
Època de floració: 
Estiu
Color de la flor: 
Rosa
Època de fructificació: 
Tardor
Color del fruit: 
Marró
Característiques d’interès: 
Floració remarcable
Densitat d’ombra: 
Lleugera
Creixement: 
Ràpid (més 90 cm/any)
Resistència a la calor: 
Resistent
Resistència a les gelades: 
Tolerant
Resistència a la calç: 
Resistent
Proximitat al mar: 
Tolerant
Exposició solar: 
Sol
Tolerància a l’esporga: 
Tolerant
Capacitat al·lergènica: 
No descrita
Sensibilitat a plagues o malures: 
No s’hi solen trobar plagues ni malalties
Afectació del paviment: 
Lleu
Capacitat d'invasió: 
No
Emissions biogèniques: 
No
© Pat Breen, Department of Horticulture, Oregon State University, http://oregonstate.edu/dept/ldplants/index.htm
Zona climàtica - Costa/Interior
Ubicació - Zones verdes
Alçada - Mitjana (de 6 a 15 m)
Capçada - Mitjana (de 4 a 6 m de diàmetre)
Tolerància a la sequera - Resistent
Tipus de fulla - Caduca
Tolerància a la calor - Resistent
Tolerància a les gelades - Tolerant
Resistència a la calç - Resistent
Proximitat al mar - Tolerant
Plagues - escasses
© UFEI, Urban Forest Ecosystem Institute, College of Agriculture at California Polytechnic State University, USA http://selectree.calpoly.edu/